Uffe Truust

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Stages 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Forestillinger 2007 Lys Tv-serie
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
1 : 1 2006 Belyser DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Allegro 2005 Belyser DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Belyser DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Location scout DK/Spillefilm
Okay 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Location assistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Location manager DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Runner DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Runner DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412