Theis Schmidt

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cairo Confidential 2017 Klipper DK/Spillefilm
...Når du kigger væk 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Norskov 2 2017 Klipper Tv-serie
Bedrag 2016 Klipper Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Klipper Tv-serie
I dine hænder 2015 Klipper DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Klipper DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Så meget godt i vente 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Moon rider 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Avalon 2011 Klip U/Spillefilm
Snabba cash 2010 Klip U/Spillefilm
Empire North 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Den fördömde 2010 Klip Tv-serie
Cairo skrald 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mille 2009 Klip Tv-serie
Alt er relativt 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Uden for kærligheden 2007 Klip DK/Spillefilm
Ekko 2007 Klip DK/Spillefilm
Gambler 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 7 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Jerusalem, min elskede 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Min far er bokser 2004 Klip DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 B-klipper DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Klip DK/Kort fiktion
Dogon 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Dykkeren i min mave 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Langt fra Las Vegas 2001 Klip Tv-serie
At sige det til hende 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Taber! 1998 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Elskovspensionisterne 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Klippedøren står åben (16. februar 2017)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412