Mikkel Vadsholt

/F. 1970

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Undercover 2016 Julemand DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Per Winther DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Sorte DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Claus Tv-serie
Skytten 2013 PET medarbejder DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Far til Kim Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Antikmand Tv-serie
TeddyBoy 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tonny 2010 KP DK/Kort fiktion
Oceaniden 2010 Ibsen DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Jonas' plejefar DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Læge DK/Spillefilm
Album 2008 Bredskuldret mand #1 Tv-serie
Livvagterne 2008 Bjarke Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Flemming Tv-serie
2900 Happiness 2007 Finn Tv-serie
Råzone 2006 Taxichauffør DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Gør-det-selv-mand DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Ib Tv-serie
Klovn 2005 Landbetjent Tv-serie
Julie 2005 Den store vagt Tv-serie
Lykkevej 2003 Flyttemand DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Elektriker DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Pede DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Victors makker DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Kim Boager Hansen Tv-serie
Edderkoppen 2000 Røde Tv-serie
Indien 1999 Civilbetjent DK/Kort fiktion
Manden med tubaen 1999 Stenhugger DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Bartender DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412