Erik Jensen

1930-2017

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Pigen fra Oradour 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
1700 meter fra fremtiden 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Trods alt 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
17 op 1989 B-tonemester DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Toneassistent DK/Spillefilm
Oviri 1986 Foley artist DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Lyd DK/Spillefilm
Tjenestepiger 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Thorvald og Linda 1982 Lyd DK/Spillefilm
92 minutter af i går 1978 Lyd DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Lyd DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Lyd DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lyd DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Lyd DK/Spillefilm
Er I bange? 1971 Lydmix DK/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Lyd DK/Spillefilm
Tintomara 1970 Lyd DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Lyd DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Lyd DK/Spillefilm
Hvor er magten blevet af? 1969 Klip DK/Dokumentarfilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Lyd DK/Spillefilm
Sult 1966 Lyd DK/Spillefilm
Utro 1966 Lyd DK/Spillefilm
Ih, du forbarmende! 1966 Lyd DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Lyd DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Lyd DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Lyd DK/Spillefilm
Kvindedyr 1964 Lydmix U/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Lyd DK/Spillefilm
Gudrun 1963 Lyd DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Lyd DK/Spillefilm
Sikke'n familie 1963 Lyd DK/Spillefilm
Syd for Tana River 1963 Foto DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Lyd DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Lyd DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Lyd DK/Spillefilm
Den hvide hingst 1961 Lyd DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Lyd DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Lyd DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412