Andreas Kragh-Jacobsen

/F. 1978

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Afvej 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Belyser DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Belysningsmester Tv-serie
2 piger 1 kage 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Grantræet 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den talende kuffert 2011 Instruktør, 2. unit DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Belyser DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Belyser DK/Spillefilm
Storm 2009 Belyser DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Belyser DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Belyser DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Belyser DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nynne 2005 Belyser DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Belysningsmester U/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Silkevejen 2004 Belyser DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belyser Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Lyssætter Tv-serie
Klatretøsen 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412