Jesper Westh

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gidseltagningen 2017 Belysningsmester Tv-serie
Gristina 2017 Lys DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Belysningsmester Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
First Movers 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
9 meter 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Lys DK/Dokumentarfilm
Applaus 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Comeback 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Lys Tv-serie
Mors dreng 2007 Lys DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Out 2006 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Okay 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Belyser DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Valde & Theo 2001 Lys DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Belysningsassistent DK/Spillefilm
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Kameraoperatør Tv-serie
Halgrims død 2000 Lys DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Lyssætter DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Kaos i opgangen 1997 Belysningsassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412