Kasper Janus Rasmussen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cutterhead 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Boom operator DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Lydklipper Tv-serie
Nordvest 2013 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Lyddesign Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Tonemester (Kenya) DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Dreng 2011 Assistent DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Boom operator DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Lydoptagelser Tv-serie
Christas mareridt 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Snabba cash 2010 Lyddesign U/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Æblet & ormen 2009 Lyd DK/Spillefilm
Mord 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dig og mig 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
AFR 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Ekko 2007 Lyd DK/Spillefilm
Princess 2006 Lyd DK/Spillefilm
Store planer 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Klovn 2005 Lyd Tv-serie
Babylonsjukan 2004 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Aftenland 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
Zafir 2003 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Toneassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Ernst på skøjter 2000 Stemme DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Airmax and the Cottonball Monsters 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Det guddommelige 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Inger Christensen - Cikaderne findes 1998 B-tonemester (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Gaias børn 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mens legen er god 1997 Musik DK/Kort fiktion
Close Up 97 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412