Morten Kastberg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Belysningsmester Tv-serie
En chance til 2015 Belyser DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Belyser Tv-serie
Rita 3 2015 Belyser Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Listen 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Belyser DK/Spillefilm
Valg i kommunen 2013 Belyser Tv-serie
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belyser DK/Spillefilm
Dreng 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hïstorïsk dokument 2011 Lys DK/Dokumentarfilm
Max Pinlig 2 2011 Belyser DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Lys Tv-serie
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Hold om mig 2010 Belyser DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Lys DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Belyser DK/Spillefilm
Den bevægede jord 2009 Belyser DK/Dokumentarfilm
Himlen falder 2009 Lys DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Belyser DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Belyser DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belyser Tv-serie
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Assistent Tv-serie
RePlay 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Kunsten at græde i kor 2007 Belyser DK/Spillefilm
Meet me in Berlin 2007 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Forestillinger 2007 Lys Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
1 : 1 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 Lys DK/Kort fiktion
Af banen! 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
In Transit 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Belysningsmester Tv-serie
Snap 2005 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Kysss 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Skagerrak 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nu 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Belyser DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Kat 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Stereo 2001 Lys DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412