Morten Boserup

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Belyser DK/Spillefilm
Underverden 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I blodet 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Belyser DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Belyser DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Belyser DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
I lossens time 2013 Belyser DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Belyser DK/Spillefilm
Aurum 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Belyser Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
2900 Happiness 2007 Belyser Tv-serie
Sprængfarlig bombe 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Et andet sted 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Allegro 2005 Belyser DK/Spillefilm
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412