Allan Holmberg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Undercover 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Rita 3 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Lev stærkt 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Lyd, 2. unit Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
ID:A 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Lyd DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Lydoptagelser Tv-serie
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Lyd Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Lyd Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Lyd Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Lyd Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Lyd Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Lyd Tv-dokumentar
Zoomerne 2009 Tonemester DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Oldboys 2009 Lyd DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Tonemester DK/Spillefilm
En forening i modvind 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Om natten 2007 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
It came from the west 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Ringen 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Carls engle 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Overcoming 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zezils verden 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Allegro 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Nynne 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Lyd DK/Kort fiktion
En gal, en elsker eller en poet 2005 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Babylonsjukan 2004 Foley-klipper U/Spillefilm
Bokseren 2003 Toneassistent (postproduktion) DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
Land of Mist 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gabriels ord 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Toneassistent DK/Kort fiktion
Den gode søn 2001 Tonemester DK/Kort fiktion
Siden sidst 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Hotel Pandemonium 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Airmax and the Cottonball Monsters 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412