Carsten Bjørnlund

/F. 1978

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Fang Rung og Gordon Thomas DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Frederik Grønnegaard Tv-serie
Rita 3 2015 Rasmus Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Frederik Grønnegaard Tv-serie
All Inclusive 2014 Anders DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Frederik Grønnegaard Tv-serie
Big Hero 6 2014 Stemme U/Spillefilm
Skytten 2013 Adam Larsen, operativ chef, PET DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Rasmus Tv-serie
Labrador 2012 Oskar DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rasmus Tv-serie
ID:A 2011 Martin DK/Spillefilm
Det grusomme udefra 2011 Karl U/Spillefilm
The Forest 2011 Mand DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Kunde hos prostitueret DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Adam Krogh Tv-serie
Skinke 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forbrydelsen II 2009 Major Christian Søgaard Tv-serie
Pagten 2009 Jens Tv-serie
Comeback 2008 Jakob DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Rasmus DK/Spillefilm
Sommer 2008 Danny Tv-serie
Album 2008 Lars Rolsted, 1989 Tv-serie
Knus 2007 Onkel DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Læreren DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Moderens kæreste DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Per Willemoes Tv-serie
Tre somre 2006 Peter DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Johnny Rasmussen DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Ulrik DK/Spillefilm
Arven 2003 Henrik Jansson DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Johnny DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Patrik Larsen Tv-serie
De udstillede 2000 Smuck DK/Dokumentarfilm
Skjulte spor 2000 Bjarne "Bambino" Tv-serie
Hotellet 2000 Victors håndlanger Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Premiere på QEDA (13. november 2017)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412