Poul Erik Madsen

/F. 1977

Instruktør, født 1977. Uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2003.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Kreativ producer DK/Dokumentarfilm
Træneren 2009 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
Open Court 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ulykken 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
Pieces 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412