Thomas Foldberg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Special effects makeup DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Makeup/SFX sminke DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Special effects makeup DK/Spillefilm
En chance til 2015 Special effects makeup DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Special effects makeup DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Special effects makeup DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Special effects makeup DK/Spillefilm
Tarok 2013 Special effects makeup DK/Spillefilm
Beyond 2011 Maskør U/Spillefilm
En familie 2010 Special effects makeup DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Dukkemager og special effekt-sminke DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Special effects makeup Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Makeup/SFX sminke DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Special effects makeup DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Special effects makeup DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Special effects DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Sminkør DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Special effects makeup DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Makeup DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Special effects makeup DK/Spillefilm
Nynne 2005 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Makeup DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Special effects DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Max 2000 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Kongeriget 1998 Makeup Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412