Anders Ingvartsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Fotograf (arkivmateriale) DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 B-kameraoperatør DK/Spillefilm
Prinser og Prinsesser 2014 Foto DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Assistent Tv-serie
Ibrahim 2007 2. fotograf DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Stills DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Introklipper DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412