Sabine Hviid

/F. 1976

Production Designer. Født 27/10 1976. Master i Production Design fra The National Film and Television School i London fra 2003.

Sabine Hviid har lavet production design på en række tv-serier og spillefilm. Heriblandt tv-serierne "Pagten" (2009) og "Lykke" (2011), samt spillefilmene "Når dyrene drømmer" (2014), for hvilken hun modtog en Robert for Årets Scenograf i 2015, Der kommer en dag" (2017), der ligeledes indbragte hende en Robert for Årets Scenograf, og "Underverden" (2017).

Hviid modtog i 2016 en præmiering fra Statens Kunstfond for sit arbejde med scenografien til børnefilmen "Antboy 3" (2016).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Produktionsdesign DK/Spillefilm
3 ting 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Underverden 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Shelley 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Skyggen af en helt 2015 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Når dyrene drømmer 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Våbensmuglingen 2014 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Kolbøttefabrikken 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Lykke 2011 Produktionsdesign Tv-serie
Rupture 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Romeo & Julius 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nuummioq 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pagten 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Ung mand falder 2007 Scenograf DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Set design DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Scenograf DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Tempo 1998 Scenograf DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412