Mads Lundgård

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Tvillingerne & julemanden 2013 Lydklipper Tv-serie
The Saga of Biôrn 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Limboland 2010 Boom operator DK/Dokumentarfilm
Klovn - the Movie 2010 Lydoptagelser DK/Spillefilm
45 cm - or love as a symbolic communication medium 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Toneassistent DK/Spillefilm
Gambler 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Elgen kommer 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Terapi 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
1624 V 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Skollibat, min elskede 2005 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Klovn 2005 Lyd Tv-serie
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Lyd Tv-film
Natfilm Trailer 2004 2004 Lyd
Costume Party 2004 Lyd DK/Kort fiktion
50 timer 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dress / Jeg kender en pige 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Sover du 2004 Lyddesign DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Dykkeren i min mave 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Broadway: Brooklyn 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Drømmegaven 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Stressless 2003 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Komfurfilm 2002 Lyd DK/Kort fiktion
4000 Roskilde 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Brændende Kærlighed 2002 Lyd DK/Kort fiktion
4/4 alt det hun gør 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Le grand final 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Timbuktoo 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Instanotron 3000 2000 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Airmax and the Cottonball Monsters 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Autumn Leaves 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Spotless 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Alice Alice 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Kokon 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Transformer 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Homme qui marche 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Paradise 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Det guddommelige 1999 Lyd DK/Kort fiktion
The End 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Lost 1999 Lyd DK/Kort fiktion
E-pitaph 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Rum 1998 Lyd DK/Eksperimentalfilm
The mulatto 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Genklang 1998 Foley artist DK/Kort fiktion
Sisyfos verden 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412