Kirsten Zäschke

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
The Model 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Chefsminkør Tv-serie
Rosita 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Chefsminkør Tv-serie
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Sminkør U/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Alle for én 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Chefsminkør Tv-serie
Requiem 2031 2011 Stylist DK/Kort fiktion
Promise 2010 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Chefsminkør DK/Spillefilm
Veninder 2005 Stylist DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Chefsminkør DK/Spillefilm
Arven 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Sminkør DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Chefkostumier DK/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Perker 2002 Kostumer DK/Kort fiktion
En fars søn 2002 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Olsen banden junior 2001 Sminkør DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Sminkør Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Sminkør DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412