Hans Christian Kock

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Lyddesign Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Upstairs 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Boom operator Tv-serie
Donorbarn 2011 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Lysvågen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Lyd DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
501 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Superbror 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Lyd DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Lyddesign DK/Spillefilm
MollyCam 2008 Lydmix DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Lyd Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Tonemester DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Lyd DK/Spillefilm
Nynne 2006 Lydeffektklipper Tv-serie
Nynne 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Der er en yndig mand 2003 Lyddesign DK/Kort fiktion
Min velsignede bror 2003 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Det ulogiske instrument 2003 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
It's All Good 2003 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Lyd DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Tonemester DK/Spillefilm
Zakka West 2003 DJ DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Lydklipper DK/Kort fiktion
Middagen 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Gottlieb 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Boom operator DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Notater om tavshed 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Der Fisch 1999 Lydmix DK/Kort fiktion
Trafik 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Ilddaab 1999 Lydklipper DK/Kort fiktion
Toilet life 1997 Musik DK/Kort fiktion
Lord Evil vs. The Universe 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412