Merete Stubkjær

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Location manager DK/Spillefilm
Comeback 2015 Location manager DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Line producer DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Line producer Tv-serie
Ghettodrengen 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Lover, Let Me Go 2012 Producer DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Line producer Tv-serie
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Producer DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Produktionskoordinator (Skanderborg) DK/Spillefilm
Det meste af tiden 2009 Producer DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
MollyCam 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Casting DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tavi - ånden der steg op fra havet 2006 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Koma 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Aarhus 2005 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Tyren 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Me - The Musical 2003 Producer DK/Kort fiktion
Perker 2002 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Produktionsleder Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412