Martin Dam Kristensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Comeback 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Stillfotograf Tv-serie
Hedensted High 2015 Stills Tv-serie
Kartellet 2014 Stills DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Stills DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Stills DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Stillfotograf Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Stillfotograf Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Stills DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Stills DK/Spillefilm
Råzone 2006 Stills DK/Spillefilm
Koma 2006 Stills DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Stills DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Stills DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412