Emil Taasinge

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Grip-assistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Grip DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Grip DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Grip DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Implosion 2009 Belyser DK/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Grip-assistent DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Springet 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412