Philip Dessau

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mennesker bliver spist 2015 Video-assistent DK/Spillefilm
Dirch 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Loader DK/Spillefilm
Okay 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Clapper/loader DK/Spillefilm
Valde & Theo 2001 2. kameraassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412