Sofie de Mylius

/F. 1975

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
En to tre nu 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Sminkør Tv-serie
Lang historie kort 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sminkør Tv-serie
Heartless 1 2014 Sminkør Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Sminkør Interaktive projekter
10 timer til Paradis 2012 Sminkør DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Makeup Tv-serie
Frihed på prøve 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Makeup DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Makeup DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Makeup Tv-serie
Kristian 2009 Makeup Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Makeup Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Makeup DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Makeup (2. unit) DK/Spillefilm
Hospitalsbørn 2007 Sminkør DK/Dokumentarfilm
De unge år 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Marts 2007 Sminkør DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Ambulancen 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Makeup DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Makeup DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Makeup DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Stylist DK/Spillefilm
Åndehullet 2003 Makeup Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Sofie Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Makeup DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Makeup assistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412