Paw Terndrup

/F. 1979

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gælden 2017 Allan DK/Spillefilm
Your Flesh, Your Curse 2017 Christian DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Ambulancefører DK/Spillefilm
Gudsforladt 2014 Aske DK/Spillefilm
Før stormen 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mens verden venter 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Stefan DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Vagt, Castello Alleycat DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Billetkontrollør DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Kollegiefyr DK/Spillefilm
Dani 2003 Mikkel DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412