Charlotte Pedersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The House That Jack Built 2018 Executive producer DK/Spillefilm
En chance til 2015 Co-producer DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2015 Producer DK/Kort fiktion
The Salvation 2014 Co-producer (Danmark) DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Co-producer U/Spillefilm
Olmo and the Seagull 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Jagten 2013 Co-producer DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Co-producer DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Co-producer DK/Spillefilm
En familie 2010 Associate producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Associate producer DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Associate producer Tv-serie
Rounding up Donkeys 2010 Co-producer U/Spillefilm
Den du frygter 2008 Associate producer DK/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Assistent (Vibeke Windeløv) DK/Spillefilm
Lærerværelset 1994 Produktion Tv-serie
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Ungdoms Jury Prisen 2015 Locarno, Festival internazionale del film 2015 Olmo and the Seagull
Best Documentary Award 2015 Rio de Janeiro Film Festival 2015 Olmo and the Seagull
Special Mention 2015 Cairo International Film Festival 2015 Olmo and the Seagull
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull
NORDIC:DOX AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 27-11-2016 Vitello graver et hul
Mexico Festival Int. De Cine Para Niños 09-08-2016 Vitello graver et hul
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Olmo and the Seagull
Lisboa International Independent Film Festival 20-04-2016 Olmo and the Seagull
Kristiansand International Children's Film Festival 19-04-2016 Vitello graver et hul
Mexico, Ambulante Gira Documentales 31-03-2016 Olmo and the Seagull
Amsterdam, IDFA 18-11-2015 Olmo and the Seagull
Fredrikstad Animation Festival 12-11-2015 Vitello graver et hul
Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 12-11-2015 Olmo and the Seagull
Cairo International Film Festival 11-11-2015 Olmo and the Seagull
Sevilla Festival de Cine 06-11-2015 Olmo and the Seagull
Cork Film Festival 06-11-2015 Olmo and the Seagull
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2015 Vitello graver et hul
Chicago Int. Children's Film Festival 23-10-2015 Vitello graver et hul
Vienna Film Festival, Viennale 22-10-2015 Olmo and the Seagull
Sao Paulo Int. Film Festival 22-10-2015 Olmo and the Seagull
North Adams, Wind Up Fest 15-10-2015 Olmo and the Seagull
Rio de Janeiro Film Festival 01-10-2015 Olmo and the Seagull
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 27-09-2015 Vitello graver et hul
Malmö Nordisk Panorama 18-09-2015 Vitello graver et hul
Camden Int. Film Festival 17-09-2015 Olmo and the Seagull
BUSTER 14-09-2015 Vitello graver et hul
Odense Internationale Film Festival 24-08-2015 Vitello graver et hul
Locarno, Festival internazionale del film 05-08-2015 Olmo and the Seagull
Giffoni Film Festival 17-07-2015 Vitello graver et hul
CPH:DOX 06-11-2014 Olmo and the Seagull
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412