Christian Kitter

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mænd og høns 2015 Special effects DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Special effect DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 SFX-tekniker DK/Kort fiktion
Krummerne - alt på spil 2014 Special effects DK/Spillefilm
Skytten 2013 Special effects-tekniker DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 SFX-koordinator DK/Spillefilm
Antboy 2013 Special effects DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Special effects Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Special effects DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Special effects DK/Spillefilm
Melancholia 2011 SFX floor manager DK/Spillefilm
Simon 2011 Special effects-supervisor U/Spillefilm
Hævnen 2010 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Special effect Tv-serie
No Exit 2010 Special effects DK/Kort fiktion
Flugten 2009 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Special effects DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The movie 2009 Special effect DK/Spillefilm
Camping 2009 Special effects DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 SFX-supervisor DK/Spillefilm
Storm 2009 Special effects-koordinator DK/Spillefilm
Profetia 2009 Special effects DK/Spillefilm
Superbror 2009 Special effects DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Special effects DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Special effects DK/Spillefilm
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Special effects DK/Spillefilm
To verdener 2008 Special effects DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Special effects DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Special effects DK/Spillefilm
Wallander 2008 Special effects Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 Special effects DK/Spillefilm
45 cm - or love as a symbolic communication medium 2007 Special effects DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Råzone 2006 SFX (våben) DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Special effect DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 SFX-tekniker Tv-serie
7 miljonärer 2006 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Special effects DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Special effects DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Special effects DK/Spillefilm
Arkitekten der blev væk - eller hvem var Eigtved? 2005 Special effects DK/Dokumentarfilm
Nynne 2005 Special effects DK/Spillefilm
Zozo 2005 Special effects U/Spillefilm
Deadline 2005 SFX-assistent DK/Kort fiktion
Truslen 2004 Special effects U/Spillefilm
Vares: Private Eye 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Dogville 2003 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Special effects DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412