Snorre Krogh

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Princess 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Skyggen i Sara 2004 Storyboard DK/Kort fiktion
H.C. Andersens eventyr 2004 Storyboard Tv-serie
Bagland 2003 Storyboard DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Storyboard Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412