Michael Tøt

/F. 1981

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Næste stop 2018 Grip DK/Kort fiktion
Jeg er William 2017 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Grip DK/Spillefilm
En chance til 2015 Grip DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Grip Tv-serie
Hjørdis 2015 Grip Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Grip Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Grip DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Grip DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
Kapgang 2014 Grip DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Grip Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Grip-assistent DK/Spillefilm
Jagten 2013 Grip DK/Spillefilm
Patienten 2013 Grip DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Grip DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Grip Tv-serie
Borgen 3 2013 Grip Tv-serie
Labrador 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Grip DK/Spillefilm
ID:A 2011 DIT DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Hævnen 2010 DIT DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Grip-assistent DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Undervandsfotograf DK/Kort fiktion
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Kameraassistent DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
1 : 1 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Offscreen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Kameraassistent DK/Spillefilm
Afveje 2005 Grip DK/Kort fiktion
Tintin og mig 2004 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Tid til forandring 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Grip DK/Kort fiktion
Søster 2004 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Charlie Butterfly 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Grip DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Kat 2001 Kameraassistent DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Video-assistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Video-assistent DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Hotmen Coolboyz 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Constance 1999 Co-producer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412