Jesper Jack

Producer. Født 1969. Uddannet tv-tilrettelægger fra Den Danske Filmskole i 1997 og har siden arbejdet som instruktør, redaktør, formatudvikler og klipper på serier og enkeltstående dokumentarfilm. Jesper Jack har desuden en efteruddannelse fra EAVE, Europas ledende træningsprogram for filmproducere, og har fungeret som underviser på blandt Filmskolen, European Documentary Network og Filmværkstedet.

Fra 2006 har Jesper Jack været producer, instruktør og del af den kunstneriske ledelse i Cosmo Doc og har her produceret flere prisvindende dokumentarfilm, blandt andet "Fra Thailand til Thy" og "Fra Thy til Thailand" af Janus Metz. Ansat på Det Danske Filminstitut som dokumentarfilmkonsulent 2009-2011.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Venus 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Næste sommer 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Hvordan man møder en havfrue 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Den kinesiske drøm 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Den sidste tid 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Det han gjorde 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Shirley & Hinda - Oprørske oldemødre 2013 Co-producer U/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Side om side 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Frihedsmaskinen 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Golden Alexander Award 2017 Thessaloniki Documentary Festival 2017 Den kinesiske drøm
Feature Film Audience Award:
Kirstine Barfod
Anna J. Ljungmark
House of Real
Jesper Jack
Lea Glob
Mette Carla T. Albrechtsen
2017 Lisboa International Independent Film Festival 2017 Venus
FIPRESCI Award best documentary 2016 Thessaloniki Documentary Festival 2016 Det han gjorde
Audience Prize 2010 Lisboa International Independent Film Festival 2010 Bogota forvandling
Grand Prix 2009 Odense Internationale Film Festival 2009 Side om side
Honorable Mention 2009 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2009 Side om side
Honorable Mention 2009 Reykjavik Nordisk Panorama 2009 Side om side
Crystal Heart Award 2009 Indianapolis Heartland Film Festival 2009 Side om side
Speciel Mention 2009 Guangzhou Documentary Film Festival 2009 Fra Thy til Thailand
Special Mention 2008 CPH:DOX 2008 Side om side
Audience Prize 2008 Odense Internationale Film Festival 2008 Fra Thailand til Thy
Silver Wolf Nomination 2008 Amsterdam, IDFA 2008 Fra Thailand til Thy
Special Mention Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Fra Thy til Thailand
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 09-11-2017 Venus
Denver International Film Festival 01-11-2017 Venus
Denver Film Society 01-11-2017 Venus
Sao Paulo Int. Film Festival 19-10-2017 Venus
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 01-10-2017 Venus
Valparaiso, Docsbarcelona 29-09-2017 Venus
Cahul, Moldox 23-09-2017 Den kinesiske drøm
Malmö Nordisk Panorama 16-09-2017 Den kinesiske drøm
Wellington - New Zealand Film Festival 20-07-2017 Den kinesiske drøm
Amsterdam, IDFA 12-07-2017 Den kinesiske drøm
Sheffield Doc/Fest 09-06-2017 Venus
Bologna, Biografilm 09-06-2017 Venus
Sydney Film Festival 07-06-2017 Den kinesiske drøm
Sao Paulo, Ecofalante Environmental Film Festival 01-06-2017 Den kinesiske drøm
Warszawa, Against Gravity 12-05-2017 Den kinesiske drøm
Warszawa, Against Gravity 12-05-2017 Venus
Tbilisi, CinéDOC 11-05-2017 Den kinesiske drøm
Belgrade, Beldoc 08-05-2017 Venus
München Documentary Festival 04-05-2017 Den kinesiske drøm
Lisboa International Independent Film Festival 03-05-2017 Venus
Kiev, Docudays UA International Human Rights Film Festival 24-03-2017 Den kinesiske drøm
Kiev, Docudays UA International Human Rights Film Festival 24-03-2017 Venus
CPH:DOX 16-03-2017 Den kinesiske drøm
Tempo Dokumentärfestival 06-03-2017 Den kinesiske drøm
Prague, One World Human Rights Film Festival 06-03-2017 Den kinesiske drøm
Thessaloniki Documentary Festival 03-03-2017 Den kinesiske drøm
Miami International Film festival 03-03-2017 Den kinesiske drøm
Thessaloniki Documentary Festival 03-03-2017 Venus
Columbia, True/False Film Festival 02-03-2017 Venus
ZagrebDox 26-02-2017 Den kinesiske drøm
Göteborg International Film Festival 27-01-2017 Venus
Tallinn, DocPoint 25-01-2017 Venus
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 23-01-2017 Venus
Amsterdam, IDFA 16-11-2016 Den kinesiske drøm
Amsterdam, IDFA 16-11-2016 Venus
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Det han gjorde
Leipzig Festival for Documentary and Animation 31-10-2016 Det han gjorde
Budapest Documentary Film Festival 24-09-2016 Det han gjorde
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 28-04-2016 Det han gjorde
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Det han gjorde
CPH:DOX 06-11-2015 Det han gjorde
Amsterdam, IDFA 25-06-2013 Bogota forvandling
Sydney Film Festival 05-06-2013 Bogota forvandling
Good Planet Film Festival 16-06-2012 Bogota forvandling
Good Planet Film Festival 16-06-2012 Mumbai Disconnected
Dokufest Prizren 23-07-2011 Bogota forvandling
New York, Stranger Than Fiction 01-03-2011 Fra Thailand til Thy
Buenos Aires Danish Film Festival 16-11-2010 Mumbai Disconnected
Uppsala Int. Short Film Festival 25-10-2010 Bogota forvandling
Bergen International Film festival 20-10-2010 Bogota forvandling
Amsterdam, IDFA 10-10-2010 Mumbai Disconnected
Vancouver International Film Festival 30-09-2010 Bogota forvandling
Vancouver International Film Festival 30-09-2010 Mumbai Disconnected
cologne conference international film and television festival 26-09-2010 Bogota forvandling
cologne conference international film and television festival 26-09-2010 Mumbai Disconnected
Bergen Nordisk Panorama 24-09-2010 Bogota forvandling
MilanoFilmFestival 10-09-2010 Bogota forvandling
Dokufest Prizren 31-07-2010 Bogota forvandling
Dokufest Prizren 31-07-2010 Mumbai Disconnected
Melbourne Film Festival 23-07-2010 Bogota forvandling
Melbourne Film Festival 23-07-2010 Mumbai Disconnected
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 22-06-2010 Bogota forvandling
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 22-06-2010 Mumbai Disconnected
Torino, Cinemambiente 01-06-2010 Bogota forvandling
Sukagawa Int. Short Film Festival 08-05-2010 Side om side
Warszawa, Against Gravity 08-05-2010 Bogota forvandling
Warszawa, Against Gravity 08-05-2010 Mumbai Disconnected
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 06-05-2010 Bogota forvandling
Lisboa International Independent Film Festival 22-04-2010 Bogota forvandling
kinoteatr.doc moskva 26-03-2010 Fra Thailand til Thy
Oslo EuroDoc Film Festival 17-03-2010 Side om side
Tempo Dokumentärfestival 10-03-2010 Side om side
Prague, One World Human Rights Film Festival 10-03-2010 Bogota forvandling
Prague, One World Human Rights Film Festival 10-03-2010 Mumbai Disconnected
Prague, One World Human Rights Film Festival 10-03-2010 Fra Thy til Thailand
ZagrebDox 28-02-2010 Side om side
ZagrebDox 28-02-2010 Mumbai Disconnected
Göteborg International Film Festival 29-01-2010 Bogota forvandling
Göteborg International Film Festival 29-01-2010 Mumbai Disconnected
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 26-01-2010 Side om side
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 26-01-2010 Mumbai Disconnected
Sydney Flicker Short Film Festival 08-01-2010 Side om side
Amsterdam, IDFA 19-11-2009 Bogota forvandling
Amsterdam, IDFA 19-11-2009 Mumbai Disconnected
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2009 Side om side
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2009 Fra Thailand til Thy
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2009 Fra Thy til Thailand
Bergen Nordisk Panorama 03-11-2009 Side om side
Budapest, Verzio Documentary Film Festival 03-11-2009 Fra Thailand til Thy
Leipzig Festival for Documentary and Animation 26-10-2009 Side om side
Malmö, M: Dox 22-10-2009 Side om side
Korean International Documentary Festival 21-10-2009 Side om side
Uppsala Int. Short Film Festival 19-10-2009 Side om side
Indianapolis Heartland Film Festival 15-10-2009 Side om side
Reykjavik Nordisk Panorama 25-09-2009 Side om side
Reykjavik Film Festival 17-09-2009 Fra Thailand til Thy
Reykjavik Film Festival 17-09-2009 Fra Thy til Thailand
Odense Internationale Film Festival 17-08-2009 Side om side
Odense Internationale Film Festival 17-08-2009 Fra Thy til Thailand
Wellington - New Zealand Film Festival 17-07-2009 Fra Thailand til Thy
Wellington - New Zealand Film Festival 17-07-2009 Fra Thy til Thailand
Anthropology Film Festival Pärnu 05-07-2009 Fra Thailand til Thy
Anthropology Film Festival Pärnu 05-07-2009 Fra Thy til Thailand
Karlovy Vary International Film Festival 03-07-2009 Side om side
Buenos Aires Danish Film Festival 16-06-2009 Fra Thailand til Thy
Buenos Aires Danish Film Festival 16-06-2009 Fra Thy til Thailand
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 02-06-2009 Fra Thailand til Thy
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 02-06-2009 Fra Thy til Thailand
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 30-04-2009 Side om side
Durham, Full Frame 02-04-2009 Fra Thailand til Thy
Vilnius International Film Festival 20-03-2009 Fra Thy til Thailand
Austin, SXSW Film Festival 13-03-2009 Fra Thailand til Thy
Thessaloniki Documentary Festival 13-03-2009 Fra Thailand til Thy
Austin, SXSW Film Festival 13-03-2009 Fra Thy til Thailand
Thessaloniki Documentary Festival 13-03-2009 Fra Thy til Thailand
Bergamo Film Meeting 07-03-2009 Fra Thailand til Thy
Bergamo Film Meeting 07-03-2009 Fra Thy til Thailand
Columbia, True/False Film Festival 26-02-2009 Fra Thailand til Thy
Amsterdam, IDFA 20-11-2008 Fra Thailand til Thy
Amsterdam, IDFA 20-11-2008 Fra Thy til Thailand
CPH:DOX 07-11-2008 Side om side
CPH:DOX 07-11-2008 Fra Thy til Thailand
Odense Internationale Film Festival 19-08-2008 Fra Thailand til Thy
Duisburger Filmwoche 01-11-2006 110% Greve - en film fra virkeligheden
Danish Culture Institute, Beijing 29-04-2006 110% Greve - en film fra virkeligheden
Kristiansand International Children's Film Festival 26-04-2005 110% Greve - en film fra virkeligheden
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2004 110% Greve - en film fra virkeligheden
BUSTER 06-09-2004 110% Greve - en film fra virkeligheden
Odense Internationale Film Festival 09-08-2004 110% Greve - en film fra virkeligheden
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412