Jacob Carlsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Produktionsdesign Tv-serie
To verdener 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Standby regi U/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Rekvisitørassistent U/Spillefilm
Oviri 1986 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Runner DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412