Jens Lund Larsen

/F. 1978

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lang historie kort 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Belyser Tv-serie
Søn 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Belysningsmester, 2. unit Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Belyser DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belyser DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belyser DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Belyser (København) U/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Belyser DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Belyser DK/Spillefilm
Romeo & Julius 2009 Lys DK/Dokumentarfilm
Dansen 2008 Belyser DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Belyser DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Belyser DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Lys DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412