Susie Bjørnvad

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Kostumier Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Kostumedesigner Tv-serie
Bedrag 2 2016 Kostume-supervisor Tv-serie
Rosita 2015 Chefkostumier DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Skytten 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tarok 2013 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Kostumedesigner Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Kostumer DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Kostumer Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Kostumier DK/Spillefilm
En familie 2010 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Kostumier Tv-serie
Se min kjole 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Superbror 2009 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Gaven 2008 Kostumer DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Kostumeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Fighter 2007 Chefkostumier DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Mørke 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Klovn 2005 Kostumer Tv-serie
Tid til forandring 2004 Kostumier DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Kostumer Tv-serie
Forsvar 2003 Kostumer Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Kostumer DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Kostumier DK/Kort fiktion
Hjerteafdelingen 2002 Kostumer Tv-serie
Kat 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Kostumer DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412