Charlotte Hertz

/F. 1964

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Grethe 2017 Sminkeassistent Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Sminkørassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Sminkeassistent Tv-serie
Bankerot 2014 Sminkør Tv-serie
Julie 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Makeup DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup Tv-serie
Hjem til fem 1995 Makeup Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412