Jan Michael Jensen

/F. 1963

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Monsterjægerne 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belyser DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Belyser DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Belyser DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Belyser DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Belyser DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Belyser DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Belyser DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Belyser DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Belyser DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Belyser DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Belyser DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Belyser DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belysningsmester Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 Belyser DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Belyser DK/Spillefilm
Albert 1998 Belyser DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Belyser DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Lys DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Belyser DK/Kort fiktion
Nonnebørn 1997 Belyser DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Belysningsassistent U/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lys DK/Spillefilm
Giselle 1991 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Krummerne 1991 Lys DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Lys DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lys DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412