Jan Tvilling

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Underverden 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Idealisten 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Brainy 2011 Flame artist DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Visual effects supervisor Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Compositing DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Compositing DK/Kort fiktion
Gambler 2006 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Art director DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412