Tao Ahler

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Underverden 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Octocopter operatør DK/Spillefilm
Mercur 2017 Droneoperatør Tv-serie
Grethe 2017 Droneoperatør Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Droneoperatør Tv-serie
Sorgenfri 2016 Droneoperatør DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Droneoperatør DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Droneoperatør Tv-serie
Norskov 1 2015 Droneoperatør Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Octocopter operatør DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Focus puller Tv-serie
Flyvere i natten 2014 Octocopter-operatør DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Octocopter operatør DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Outsider 2:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Outsider 3:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Canned Dreams 2011 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm
Bubbles 2011 Foto DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Oldboys 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Bobby 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Focus puller Tv-serie
Spillets regler 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Gaven 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 B-fotograf Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Kameraassistent Tv-serie
Store planer 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Således skete det 2004 B-fotograf DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Afsked 2004 B-fotograf DK/Kort fiktion
Skærmbønnen 2003 Lys DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Focus puller Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Stills DK/Kort fiktion
Den halverede skytte 2001 Stills DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Kameraassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412