Claus Preis

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Charmøren 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Belyser DK/Spillefilm
Svans 2016 2. fotograf DK/Kort fiktion
I dine hænder 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Belyser DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Belyser DK/Spillefilm
No Exit 2 - Rise Against 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Belyser DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Belyser Tv-serie
Min Bror 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Belysningsmester Tv-serie
Far til fire - til søs 2012 Belyser DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Belyser DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Belyser DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Kærestesorger 2009 Belyser DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Belyser DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belysningsassistent Tv-serie
Max Pinlig 2008 Belyser DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Danni 2007 Belyser Tv-serie
Ynglinge 2006 Lys DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Gensyn 2006 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Solia 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Bag det stille ydre 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412