Adam Wallensten

/F. 1981

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Fotograf DK/Spillefilm
3 ting 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Fotograf Tv-serie
Rosita 2015 A-fotograf DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Cheffotograf Tv-serie
Kapgang 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Fotograf Tv-serie
Mini 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Drømmen om en familie 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Europamestrene 2013 Fotograf Tv-serie
Shanne og veninderne 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Verdenssøn 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Cheffotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Foto DK/Kort fiktion
Den tid vi har 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Blod i mobilen 2010 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Julegrisen 2010 Foto DK/Kort fiktion
Kunsten at blive set 2009 A-fotograf DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 2. fotograf DK/Spillefilm
Preludium 2008 Foto DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Rekvisitørassistent (København) DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Påklæder DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
In Transit 2005 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412