Katrine Sahlstrøm

Producer. Katrine A. Sahlstrøm har en bachelorgrad i film- og medievidenskab fra universiteterne i København og Amsterdam. Sahlstrøm har arbejdet med film siden 2003, de første mange år som assistent for Lars von Trier og producerassistent på Triers film samt film af Nikolaj Arcel og Thomas Vinterberg.

I 2011 begyndte Sahlstrøm at producere dokumentarfilm. Hendes producerdebut "Ai Weiwei The Fake Case" (2013) blev udvalgt til hovedkonkurrencen på dokumentarfilmfestivalen IDFA i Amsterdam.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Krigsfotografen 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
I det lukkede rum 2018 Produktion DK/Dokumentarfilm
De dømtes børn 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Fremtidsvej 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Genetic Me 2014 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Pige med guitar DK/Spillefilm
Ballroom dancer 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Produktionskoordinator U/Spillefilm
De unge år 2007 Personlig assistent (Erik Nietzsche) DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste dokumentarfilm 2014 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Special Jury Mention 2014 Yangon, Human Rights Film Festival 2014 Ai Weiwei The Fake Case

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 10-12-2017 De dømtes børn
Paris, Enfances dans le monde 20-11-2017 De dømtes børn
SilverDocs AFI Documentary Festival 14-06-2017 De dømtes børn
Den Europæiske Filmhøjskole Ebeltoft 01-06-2017 De dømtes børn
Ankara, TRT Documentary Award 15-05-2017 De dømtes børn
Warszawa, Against Gravity 12-05-2017 De dømtes børn
CPH:DOX 16-03-2017 De dømtes børn
Tel Aviv International Children's Film Festival 07-07-2016 Home Sweet Home
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Home Sweet Home
TIFF Kids 08-04-2016 Home Sweet Home
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Home Sweet Home
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 25-01-2016 Fremtidsvej
Amsterdam, IDFA 18-11-2015 Home Sweet Home
CPH:DOX 06-11-2015 Fremtidsvej
London Nordic Film Festival 26-11-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Dublin, Stranger than Fiction. Documentary Festival 25-09-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Zürich Film Festival 25-09-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Bergen International Film festival 24-09-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Message to Man 20-09-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Bitola International Cinematographers Film Festival Manaki Brothers 13-09-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Marseille Festival International du Documentaire 01-07-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Edinburgh International Film Festival 18-06-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Berlin Open Air 17-06-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Yangon, Human Rights Film Festival 15-06-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Bologna, Biografilm 06-06-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Docsbarcelona 29-05-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Warszawa, Against Gravity 09-05-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 08-05-2014 Ai Weiwei The Fake Case
München Documentary Festival 07-05-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Leuven, Docville 02-05-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 24-04-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Istanbul Int. Film Festival 05-04-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 03-04-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Hong Kong International Film Festival 24-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 20-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Oslo EuroDoc Film Festival 19-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Tampere Film Festival 05-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Tempo Dokumentärfestival 04-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Prague, One World Human Rights Film Festival 03-03-2014 Ai Weiwei The Fake Case
ZagrebDox 23-02-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Berlin, Cinema for Peace 01-02-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Bodil Filmmedarbejderforeningen 01-02-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Göteborg International Film Festival 24-01-2014 Ai Weiwei The Fake Case
Amsterdam, IDFA 20-11-2013 Ai Weiwei The Fake Case
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Dokumentarfilm fra hjertet (13. marts 2015)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412