Lina Wichmann

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The House That Jack Built 2018 VFX-producer DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Postproduktionsleder DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Postproducer DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Visual effects producer DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Postproducer DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
De kaldte os frisører 2007 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Supervoksen 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Location manager DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412