Simon Harder

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dræberne fra Nibe 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Anti 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Avid-supervisor Tv-serie
Lang historie kort 2015 Avid-supervisor DK/Spillefilm
1864 2014 Avid-assistent Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Avid-assistent Tv-serie
Dicte 1 2013 Klippeassistent Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Comeback 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Kunsten at græde i kor 2007 Logger DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Loader DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412