Andreas Krohn

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Focus puller Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Svans 2016 2. fotograf DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Tag stilling 2014 B-fotograf DK/Reklamefilm
Bankerot 2014 Kameraassistent Tv-serie
Jagten 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
I lossens time 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Antboy 2013 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Focus puller Tv-serie
Kapringen 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Dirch 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Focus puller Tv-serie
R 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Focus puller Tv-serie
Sorte kugler 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Camping 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Bobby 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Grisen 2008 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Ibrahim 2007 Video-assistent DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Fotografassistent DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Video-assistent DK/Spillefilm
En soap 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Emmalou 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Samurai 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Solia 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Afveje 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 2. fotografassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412