Jørgen Schmidt Nicolaisen

/F. 1934

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Krummerne 1991 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Springflod 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Produktion DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Elise 1985 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Produktion DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Regi DK/Spillefilm
Terror 1977 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Regi DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Regi DK/Spillefilm
Per 1975 Regi DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Regi DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Kostumer DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Regi DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1972 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Regi DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Regi DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412