Peter Hingebjerg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 1. instruktørassistent Tv-serie
Forældre 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Rosita 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Nylon 2015 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Jagten 2013 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den 2. side 2010 Produktionsleder Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Kristian 2009 Indspilningsleder Tv-serie
Gaven 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Indspilningsleder Tv-serie
De kaldte os frisører 2007 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
1 : 1 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Instruktørassistent Tv-serie
Johanne i Troldeskoven 2006 Produktionsleder Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Deadline 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Vakuum 2005 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Produktionsleder Tv-serie
Pusher II 2004 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Alle for to 1969 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412