Charlotte Garnov

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Bedrag 2016 Set design Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Scenograf Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Konceptuerende scenograf Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Scenograf Tv-serie
Dirch 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Flugten 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kristian 2009 Regi Tv-serie
Fidibus 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Nynne 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Regi DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Rekvisitørassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412