Christian Rank

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Norskov 2 2017 Executive producer Tv-serie
Norskov 1 2015 Executive producer Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Producer Tv-serie
Lykke 2011 Producer (2. sæson) Tv-serie
Den som dræber 2010 Associate producer Tv-serie
Spillets regler 2008 Producer DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Producer Tv-serie
En dans på roser 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Producer DK/Kort fiktion
Gambler 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Afrejsen 2005 Producer DK/Kort fiktion
Fire kvinder 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Villa, Volvo & Vicki 2004 Produktion DK/Kort fiktion
9 præludier om kærlighed 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Grand Prix for Best Short Film 2008 Taipei Taiwan Int. Documentary Film Festival 2008 Alt er relativt
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation:
Martin de Thurah
2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Ung mand falder
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 25-01-2016 Alt er relativt
Toronto International Film Festival 01-10-2013 Gambler
Thessaloniki International Short Film Festival 12-12-2012 Ung mand falder
Bucheon International Fantastic Film Festival 19-07-2012 Gambler
Munich International Film Festival 29-06-2012 Gambler
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 26-04-2012 Gambler
Torino International Film Festival 13-11-2009 Gambler
New York BAMcinematek 30-09-2009 Gambler
Reykjavik Nordisk Panorama 25-09-2009 Ung mand falder
Los Angeles Cinefamily 16-09-2009 Gambler
Venezia Circuito Off Int. Short Film Festival 02-09-2009 Ung mand falder
Oulu Music Video Finland 19-08-2009 Ung mand falder
Wanda Productions France 19-06-2009 Ung mand falder
Leuven, Docville 02-05-2009 Alt er relativt
Fotografica Bogota 01-05-2009 Ung mand falder
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 25-03-2009 Alt er relativt
Bucharest One World Romania 18-03-2009 Alt er relativt
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 18-03-2009 Ung mand falder
Thessaloniki Documentary Festival 13-03-2009 Alt er relativt
Malmö, BUFF 10-03-2009 Ung mand falder
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 06-03-2009 Ung mand falder
ZagrebDox 23-02-2009 Alt er relativt
Belgrade Balkankult Fondacija 14-02-2009 Alt er relativt
Belgrade Balkankult Fondacija 14-02-2009 Ung mand falder
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 21-01-2009 Alt er relativt
Bergen Nordisk Panorama 02-12-2008 Ung mand falder
The Dakino Film Festival Bucharest 25-11-2008 Ung mand falder
Hammer Museum / flux screening 20-11-2008 Ung mand falder
Brest, Festival Européen du Film Court 08-11-2008 Ung mand falder
CPH:DOX 07-11-2008 Alt er relativt
Sheffield Doc/Fest 05-11-2008 Alt er relativt
Helsinki Mini Nordisk Panorama 05-11-2008 Ung mand falder
Taipei Taiwan Int. Documentary Film Festival 31-10-2008 Alt er relativt
Lübeck, Nordische Filmtage 29-10-2008 Ung mand falder
Leipzig Festival for Documentary and Animation 27-10-2008 Alt er relativt
Jihlava International Documentary Film Festival 24-10-2008 Alt er relativt
Warsaw International Film Festival 10-10-2008 Ung mand falder
Malmö Nordisk Panorama 26-09-2008 Alt er relativt
Malmö Nordisk Panorama 26-09-2008 Ung mand falder
Hamburg FilmFest GmbH 25-09-2008 Alt er relativt
BUSTER 19-09-2008 Ung mand falder
Halifax Atlantic Film Festival 11-09-2008 Ung mand falder
Odense Internationale Film Festival 19-08-2008 Ung mand falder
Karlovy Vary International Film Festival 04-07-2008 Alt er relativt
Semaine de la Critique, Cannes 15-05-2008 Ung mand falder
Nyon, Visions du Réel 17-04-2008 Alt er relativt
Valencia Cinema Jove 16-06-2007 Gambler
Istanbul Festival of Independent Films 15-02-2007 Gambler
Newcastle Northern Lights Film Festival 16-11-2006 Gambler
Taipei Golden Horse Film Festival 10-11-2006 Gambler
Sheffield Doc/Fest 30-10-2006 Gambler
Warsaw International Film Festival 06-10-2006 Gambler
Helsinki Film Festival 14-09-2006 Gambler
Odense Internationale Film Festival 15-08-2006 Gambler
Melbourne Film Festival 26-07-2006 Gambler
Cambridge Film Festival 06-07-2006 Gambler
Sydney Film Festival 09-06-2006 Gambler
Seattle International Film Festival 25-05-2006 Gambler
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 11-04-2006 Gambler
Göteborg International Film Festival 27-01-2006 Gambler
Rotterdam, International Film Festival 25-01-2006 Gambler
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412