Karina Skovgaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Scripter DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Scripter DK/Spillefilm
Forældre 2016 Scripter DK/Spillefilm
I blodet 2016 Scripter DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Scripter Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Scripter DK/Spillefilm
Comeback 2015 Scripter DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Scripter DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Scripter Tv-serie
Heartless 1 2014 Scripter Tv-serie
Best Man 2013 Scripter DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Scripter DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Mor byttes 2010 Scripter DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The movie 2009 Scripter DK/Spillefilm
Gaven 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mellem træerne 2008 Scenograf DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Gambler 2006 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412