Thomas Nøhr

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Olsen Banden på dybt vand 2013 2D karakter design DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Character design DK/Spillefilm
Æblet & ormen 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Princess 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Character design DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412