Julie Christiansen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Afskåret 2016 Anita DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Katrine Tv-serie
Heartless 2 2015 Emilie Just Tv-serie
Heartless 1 2014 Emilie Tv-serie
Copenhagen 2014 Tysk pige U/Spillefilm
Dicte 2 2014 Malou Tv-serie
Afterparty 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lykke 2011 Ada Tv-serie
Borgen 2 2011 Lisa Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Ung hippiepige DK/Spillefilm
Vilddyr 2010 Julie DK/Kort fiktion
Drømmepigen 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Intropige Tv-serie
Råzone 2006 Emma DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Katja DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Line DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412