Frederik Jacobi

Frederik Jacobi er født i 1973 og uddannet filmfotograf fra Den Danske Filmskole.

Han har fotograferet dokumentarfilmene "Ghost of Cite Soleil" (DGA award 2008), "Afghan Muscles" (AFI grand jury prize 2007) og den amerikanske spillefilm "Death in Love" (Sundance 2008).

Jacobi har instrueret kort filmen "The Sound of Plants Fighting for Life" som er optaget i Amazonas med ham selv i hovedrollen.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Shepherd Lonely 2016 Instruktion DK/Kort fiktion
Mumbai Disconnected 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Complaints Choir 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Nåletræer 2007 Foto DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Kameraoperatør Tv-serie
Afghan muscles 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Emmalou 2006 Foto DK/Kort fiktion
Ghosts of Cité Soleil 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sovende 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Good Planet Film Festival 16-06-2012 Mumbai Disconnected
Buenos Aires Danish Film Festival 16-11-2010 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 10-10-2010 Mumbai Disconnected
Vancouver International Film Festival 30-09-2010 Mumbai Disconnected
cologne conference international film and television festival 26-09-2010 Mumbai Disconnected
Dokufest Prizren 31-07-2010 Mumbai Disconnected
Melbourne Film Festival 23-07-2010 Mumbai Disconnected
DOCUMENTARIST Istanbul Documentary Days 22-06-2010 Mumbai Disconnected
Warszawa, Against Gravity 08-05-2010 Mumbai Disconnected
Prague, One World Human Rights Film Festival 10-03-2010 Mumbai Disconnected
ZagrebDox 28-02-2010 Mumbai Disconnected
Göteborg International Film Festival 29-01-2010 Mumbai Disconnected
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 26-01-2010 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 19-11-2009 Mumbai Disconnected
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412